fredag 5 mars 2010

Dermaschool som blogg

Hej!!

Innan vi börjar blogga för fulla muggar tänkte vi i första inlägget beskriva vilka vi är och vad denna blogg främst kommer vara till för.

Dermaschool Sweden är en privatskola placerad i Kalmar. Vi erbjuder en professionell och toppmodern utbildning inom Hud- och Spa terapi vilket leder till en examen som auktoriserad Hud- och Spaterapeut. Förutom den traditionella utbildningen så får du som elev även utbildning kring den medicinska hudvård, laserterapi och självutveckling. Läs mer på www.dermaschool.se

I koppling till denna utbildning har vi även en skönhetssalong som går under namnet Kalmar Beauty Center. Denna salong erbjuder ett brett utbud av proffesionella hud och kroppsbehanlingar till mycket förmånliga priser. I salongen jobbar både färdigutbildade hud- och spaterapeuter samt elever vissa dagar (då till reducerade priser). Läs mer på www.dermaschool.se

Bloggens syfte:
Det främsta syftet med bloggen är att sprida aktuell information och nyheter om vad som händer på Dermaschool just nu. Bloggen finns främst till för befintliga och framtida elever samt kunder i vår salong och självklart alla andra som är intresserade av hud- och spaterapi.

Bloggen kommer också användas för att sprida nyheter och trender inom branschen samt fungera som frågeforum för läsare och intresserade.

Vi som bloggar:
Vi som bloggar jobbar på Dermaschool i Kalmar och är auktoriserade hud- och spaterapeuter med mycket lång erfarenhet inom branchen.

Trevlig läsning önskar vi på Dermaschool

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar